از محبوب‌ترین‌ انواع دونات، نوع ‌حلقه‌ای و شکم‌پر آن است و بدون شک تهیه دونات به صورت خانگی تازه‌تر و با کیفیت‌تر از دونات بازاری خواهد بود.با ما همراه باشید. مواد لازم: آرد سفید ۳ و یک سوم پیمانه شکر دو سوم پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شیر ولرم سه چهارم پیمانه کره نرم شده […]

از محبوب‌ترین‌ انواع دونات، نوع ‌حلقه‌ای و شکم‌پر آن است و بدون شک تهیه دونات به صورت خانگی تازه‌تر و با کیفیت‌تر از دونات بازاری خواهد بود.با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • آرد سفید ۳ و یک سوم پیمانه
  • شکر دو سوم پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ولرم سه چهارم پیمانه
  • کره نرم شده ۶۰ گرم
  • شکر دو سوم پیمانه
  • آب ولرم یک چهارم پیمانه
  • مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دونات:

  • مایه‌ خمیر را با آب ولرم و یک قاشق از شکر مخلوط کرده و در یک ظرف دردار بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه مایه‌ خمیر عمل بیاید.
  • باقی شکر را همراه وانیل و تخم مرغ‌ها با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
  • سپس کره‌ نرم‌شده را به مواد هم‌زده اضافه و دوباره با همزن برقی مخلوط کنید تا یک‌دست شود.
  • پس از عمل آمدن مایه‌ خمیر، آن را به همراه شیر به مواد داخل همزن اضافه کنید و سپس هم بزنید تا کمی مخلوط شوند.
  • آرد سفید را به همراه نمک الک و به باقی مواد اضافه و با استفاده از کاردک مواد را مخلوط کنید تا خمیر دونات کاملا یک‌دست شود.
  • خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و برای ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید.
  • سپس خمیر را در ظرفی که کمی چرب شده بگذارید و آن رابا پارچه بپوشانید. به خمیر یک ساعت استراحت دهید تا خوب پف کند.
  • تخته‌ کار یا میز آشپزخانه‌ را آردپاشی کنید تا خمیر به سطح آن نچسبد. سپس خمیر دونات را از ظرف خارج و با استفاده از وردنه آن را به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید و بعد قالب بزنید.
  • روغن را به میزانی که دونات‌ها در آن غوطه‌ور شود درون یک تابه‌ گود بریزید و اجازه دهید داغ شود. دونات‌ها را در روغن بیندازید و پس از سرخ شدن از روغن خارج کنید. با مخلوط کردن پودر قند، شیر و وانیل یک کرم سفید و شیرین تهیه کنید. دونات‌ها را در کرم بغلتانید و روی آن‌ها را با ترافل‌های رنگی و پودر شکلات تزیین کنید.