شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه نصف لیوان
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
زعفرون آبشده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
شیر و شکر رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)حالا پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بنماری کردم و به شیر اضافه کردم

زعفرون رو اضافه کردم و هم زدم. سه قاشق از مواد رو روی خامه ریختم تا کمی رقیق بشه (اگه خامه شل نشه و یهویی اضافه بشه میبره) خامه رقیق شده رو به شیر اضافه کردم

در آخر گلاب و وانیل رو اضافه کردم و هم زدم و مخلوط کردم تا یکدست بشه قالبم رو کمی با روغن چرب کردم و مواد رو در قالب ریختم و به مدت هشت ساعت در یخچال گذاشتم تا ببنده..