خوراک ماهی و قارچ غذای خوش‌طعم و لذیذی است که به عنوان یک غذای رژیمی هم مصرف می‌شود. طرز تهیه این خوراک آسان است و بنا به سلیقه می‌توانید ماهی را در تابه سرخ یا در فر کبابی کنید. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ با ما همراه باشید. مواد لازم تهیه […]

خوراک ماهی و قارچ غذای خوش‌طعم و لذیذی است که به عنوان یک غذای رژیمی هم مصرف می‌شود.

طرز تهیه این خوراک آسان است و بنا به سلیقه می‌توانید ماهی را در تابه سرخ یا در فر کبابی کنید.

برای آشنایی با طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ با ما همراه باشید.

مواد لازم تهیه خوراک ماهی و قارچ

  • فیله ماهی: ۲۰۰ گرم
  • قارچ به میزان دلخواه
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • نمک، فلفل و پاپریکا به میزان لازم
  • پود سیر به میزان لازم
  • جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • آب: یک پیمانه

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

 

قارچ‌ها را پس از شستن، ورقه‌ای خرد کرده و کنار بگذارید.

مقدار قارچ بستگی به سلیقه دارد، ولی بهتر است در این غذا از قارچ زیادی استفاده کنید.

پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در تابه تفت دهید.

وقتی پیاز سبک و کاراملی شد، قارچ خرد شده را به آن افزوده و با هم تفت دهید.

توجه داشته باشید که شعله را کمی زیاد کنید تا مواد با سرعت بالایی سرخ شود؛ به طوری که پیاز نسوزد و قارچ آب نیندازد.

فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را هم به دلخواه خرد کرده و وقتی پیاز و قارچ خوب سرخ شد، به آنها اضافه کنید.

بهتر است فلفل دلمه‌ای را خلالی و گوجه‌فرنگی را درشت خرد کنید.

وقتی مواد با هم مخلوط و تفت داده شد، ادویه‌ها را با جعفری خرد شده، رب گوجه‌فرنگی و یک پیمانه آب به آنها افزوده؛در تابه را بگذارید تا سس جا بیفتد.

در تابه دیگری ماهی‌ها را کمی سرخ یا در فر کبابی کرده؛ سپس به سس اضافه و با آن تفت دهید.

پس از چند دقیقه می‌توانید غذا را با انواع سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو کنید.