خوراک ماهیچه از غذاهای معروف و اصیل ایرانیست که معمولاً به همراه باقلا پلو در مجالس و مهمانیهای رسمی سرو میشود.
خوراک ماهیچه از غذاهای اصیل ایرانی است که پخت آن ظرافت و دقت زیادی میطلبد و لازم است که فوت و فن مربوط به آن را بدانید. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک ماهیچه خوشمزه و مجلسی با مجله دستانی همراه باشید.
مواد لازم
- ماهیچه ۳ عدد
- پیاز متوسط ۲ عدد
- حبه سیر ۳ عدد
- هویج متوسط ۲ عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- عصاره گوشت الیت میزان لازم
- زعفران ۱ قاشق سوپخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه خوراک ماهیچه:
- پیازها را حلقهای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
- بعد از سبک و طلایی شدن پیازها، ماهیچه ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید خامی ماهیچه از بین برود.
- پس از چند دقیقه ادویههای فلفل قرمز و دارچین و سیرهای خرد شده را به ظرف اضافه و مواد را مخلوط کنید.
- اجازه دهید ماهیچه ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود. البته مراقب باشید که ماهیچه ها ته نگیرد و اگر ماهیچه ها زودتر از این زمان سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.
- در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.
- سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.
- بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.
- هویجها را حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچهها ۲ تا ۳ ساعت کاملا بپزد.
مهمترین نکته در پخت خوراک ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچهها و پختن آنها است که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچه ها خام نباشد.
البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچهها باعث سفت شدن آنها نیز خواهد شد.
از این رو به زمان لازم و نکات مورد نظر برای پخت این غذا توجه داشته باشید.
این خوراک را با آب غلیظ تر میتوانید در کنار برنج سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
https://destani.ir/?p=27152
Thursday, 3 October , 2024