مواد لازم:

مرغ به میزان لازم

پیاز ۱ عدد

زعفران ۱ قاشق غذا خوری

رب ۲قاشق غذاخوری

روغن مایع به میزان لازم

ادویه های مورد نیاز:

نمک ، فلفل ، پاپریکا ،پودر سیر ، پودر پیاز ، زیره سبز ، تخم گشنیز ، دارچین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و نمک را به آن اضافه میکینم. مرغ ها را در ظرف گودی ریخنه و به آنها زعفران اضافه میکنیم،سپس پیاز را روی مرغ ها ریخته و هم میزنیم.

رب را روی حرارت تفت میدهیم وبه آن روغن و تمام اویه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی طلایی رنگ شود.

سس آماده شده را بعد از سرد شدن به مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم تا به خورد تمام مرغ ها بروند.

به مدت یک روز داخل یخچال قرار میدهیم .میتوانید آنها را سیخ کشیده و کبابی کنید یا در روغن سرخ نمایید.