کشور ترکیه به داشتن کباب‌های بسیار متنوع و خوشمزه مشهور است. دونر کباب، اسکندر کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کباب‌های لذیذ این کشور هستند.

تپسی کباب یا سینی کباب یکی از انواع کباب‌های معروف و خوشمزه ترکیه است که حالت دو لایه دارد و روی آن را با سسی که از رب گوجه فرنگی تهیه شده است، می‌پوشانند. این کباب لذیذ با صرف زمان کم و روشی بسیار ساده تهیه می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تپسی کباب خوشمزه ترکیه‌ای همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به پخت این کباب در منزل تقدیم به شما خواهد شد.

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل سبز: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک: به میزان لازم
جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سس فلفل: نصف قاشق چای‌خوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ا لیوان
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه 

۱ ـ برای شروع کار ۱ عدد پیاز، سیر و فلفل را خرد کنید و همراه با گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بریزید.
۲ ـ در این مرحله رب گوجه فرنگی + سس فلفل + نمک + روغن زیتون + فلفل قرمز + فلفل سیاه + آویش + جعفری خشک را به گوشت اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا گوشت با همه مواد کاملا مخلوط شود.
۳ ـ حالا کف سینی فر یا قالبی که می‌خواهید کباب را داخل آن بپزید، کمی رب گوجه فرنگی بریزید و با دست کاملا پخش کنید؛ سپس مایه گوشتی را کف قالب پهن کنید. روی گوشت و اطراف آن را صاف و مرتب کنید و بعد گوشت را با یک چاقوی نوک تیز به قسمت‌های مساوی برش بدهید. روی هر قسمت از گوشت برش خورده به دلخواه یک حلقه گوجه فرنگی، پیاز و یا فلفل سبز قرار بدهید.
۴ ـ داخل یک کاسه دیگر رب گوجه فرنگی، نمک، روغن و آب جوش را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس روی سطح گوشت بریزید و سینی فر را داخل فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. این کباب خوشمزه را می‌توانید همراه با کته زعفرانی میل کنید. نوش جان.