توی این پست میخوایم با هم توپک شعریه درست کنیم. امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید.می تونید در وعده عصرانه و صبحانه با چایی اون رو میل کنید. برای درست کردن این دسر لازم نیست که شما یک آشپز حرفه ای باشین. اگر مراحل کار رو به درستی انجام بدید به راحتی یک دسر خوشگل و خوشمزه درست می کنید.
به خاطر ظاهر شیک توپک پنیر و شعریه، بدون شک بچه ها خیلی ازش خوششون میاد. اگر بچه هاتون تمایلی به خوردن پنیر ندارن، با درست کردن این دسر می تونید این ماده غذایی مقوی رو به اون ها بخورانید.
-
مواد لازم برای توپک پنیر و شعریه
- شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- ماست سون ۱ پیمانه
- مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
- آب ولرم ۱ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک یک پنس
- آرد سفید ۴ پیمانه ( ممکن است بیشتر هم بخواهد )
- پنیر کیبی به مقدار لازم
- شیر ۱/۲ پیمانه
- شیر عسلی به مقدار لازم
دستور پخت توپک شهریه
۱-ابتدا یک کاسه سایز بزرگ آورده و شیرخشک، شکر، روغن، ماست، خمیرمایه، بکینگ پودر و نمک را داخل آن بریزید. مواد کاملا مخلوط کرده و سپس آب ولرم را روی آن ها بریزید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
۲- در این مرحله آرد را کم کم به سایر مواد اضافه کرده و هم بزنید. اگر ۴ پیمانه آرد تمام شد و خمیر هنوز به دست می چسبید مقدار بیشتری آرد اضافه کنید. سعی کنید که خیلی بیشتر از میزان گفته شده آرد داخل خمیر نریزید، چون خمیر سفت می شود. تا زمانی که بتوانید مقداری از خمیر را برداشته و داخل دست گرد کنید، کافی است. اگر مقدار خیلی کمی چسبندگی داشته باشد مشکلی نیست.
۳- پس از آماده شدن خمیر روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر شما اصطلاحا عمل بیاید.
۴- در فاصله استراحت خمیر، داخل یک ظرف دیگر شعریه ها را خرد کنید. یک عدد پنیر کیبی برداشته و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. داخل یک کاسه دیگر شیر بریزید و آماده درست کردن توپک ها شوید.
۵- وقتی یک ساعت زمان گذشت روی خمیر را باز کرده و آن را بگیرید. سپس به اندازه یک گردو از خمیر براشته و کفت دست خود پهن کنید. یک تکه از پنیر داخل آن گذاشته و کاملا گرد کنید. سعی کنید تمام ترک های خمیر را با دست صاف کنید. توپک آماده شده را ابتدا داخل شیر انداخته و در بیاورید. سپس آن را داخل شعریه های خرد شده بغلطانید.
یک تابه کوچک آورده و روغن مایع را داخل آن بریزید. وقتی کاملا داغ شد توپک های آماده شده را داخل آن سرخ کنید. وقتی همه توپک های پنیر و شعریه را سرخ کردید شیر عسلی را روی آن ها ریخته و سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه توپک پنیر و شعریه
– اگر از همزن حرفه ای خمیر استفاده کنید مقدار ۴ لیوان آرد کافی است، چون دستگاه خودش خمیر را شکل میدهد.
– می توانید از پنیر های دیگر نیز استفاده کنید، فقط باید آن ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
– توپک پنیر و شعریه را باید داخل روغن غوطه ور باشد تا کاملا سرخ شوند.
Friday, 13 September , 2024