ته چین مرغ و اسفناج??

برنج ٢ پیمانه

ماست ١ پیمانه

تخم مرغ ٢ عدد

سینه مرغ یکعدد پخته شده

اسفناج ٣٠٠ گرم

کره ٢٠٠ گرم

روغن به میزان لازم

پودر سیر ، پودر پیاز ، دارچین ، فلفل پاپریکا

زعفران ، نمک به میزان لازم

خلال پسته مقداری

زرشک برای تزئین

پیاز داغ برای تزئین

اسفناج رو ریز خرد کرده و بخار پز میکنیم ، سینه مرغ را ریش ریش کرده ، اسفناج و مرغها رو با هم تفت میدهیم و ادویه ها رو به میزان لازم اضافه میکنیم.

تخم مرغها رو داخل ظرفی خوب هم میزنیم و ماست و زعفران رو به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس مقدار خیلی کم پودر سیر و پیاز و دارچین (خیلی کم) اضافه کرده و خلال پسته نیز در آخر به مواد اضافه میکنیم.

بعد از آبکش کردن برنج ، بعد از اینکه آبش رفت برنج رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

روغن رو میزاریم داغ بشه داخل ظرف مورد نظر سپس نصف مواد رو ریخته و صاف میکنیم مواد مرغ و اسفناج رو روی برنج ریخته و مابقی مواد رو روی آن میریزیم.

بعد از ده دقیقه کره رو آب کرده و روی تمام مواد میریزیم.

یک طرف رو یک ساعت و نیم بزارید تا سرخ شود و طرف دیگه رو نیم ساعت??

با زرشک و پیاز داغ و خلال پسته و بادام برای سرو تزئینش کنید.

نوش جان???