ته چین مرغ و اسفناج??
برنج ٢ پیمانه
ماست ١ پیمانه
تخم مرغ ٢ عدد
سینه مرغ یکعدد پخته شده
اسفناج ٣٠٠ گرم
کره ٢٠٠ گرم
روغن به میزان لازم
پودر سیر ، پودر پیاز ، دارچین ، فلفل پاپریکا
زعفران ، نمک به میزان لازم
خلال پسته مقداری
زرشک برای تزئین
پیاز داغ برای تزئین
اسفناج رو ریز خرد کرده و بخار پز میکنیم ، سینه مرغ را ریش ریش کرده ، اسفناج و مرغها رو با هم تفت میدهیم و ادویه ها رو به میزان لازم اضافه میکنیم.
تخم مرغها رو داخل ظرفی خوب هم میزنیم و ماست و زعفران رو به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس مقدار خیلی کم پودر سیر و پیاز و دارچین (خیلی کم) اضافه کرده و خلال پسته نیز در آخر به مواد اضافه میکنیم.
بعد از آبکش کردن برنج ، بعد از اینکه آبش رفت برنج رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
روغن رو میزاریم داغ بشه داخل ظرف مورد نظر سپس نصف مواد رو ریخته و صاف میکنیم مواد مرغ و اسفناج رو روی برنج ریخته و مابقی مواد رو روی آن میریزیم.
بعد از ده دقیقه کره رو آب کرده و روی تمام مواد میریزیم.
یک طرف رو یک ساعت و نیم بزارید تا سرخ شود و طرف دیگه رو نیم ساعت??
با زرشک و پیاز داغ و خلال پسته و بادام برای سرو تزئینش کنید.
نوش جان???
Friday, 13 December , 2024