مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند یا گوساله:۳۵۰ گرم
گردوی آسیاب شده:۵۰ گرم
رب انار:۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک:به مقدار لازم
پیاز بزرگ:۱عدد
چوچاق و جعفری:۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پیاز رنده شده، چوقاق و جعفری را کاملا خرد کنید و با گردوی آسیاب شده و رب انار با هم مخلوط کنیدو تکه های گوشت را به آن اضافه کنید.
سپس روی ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید .
هنگام کباب کردن گوشت ها روی ، آنها نمک بپاشید .
در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.
https://destani.ir/?p=28822
Saturday, 12 October , 2024