مواد لازم:
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲٫۵ پیمانه
کره ۱۸۰ گرم
شکر (پودر شده) ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

در ظرفی مناسب کره، پودر شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن می‌زنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود، سپس تخم‌مرغ را ابتدا در ظرفی جدا کمی مخلوط میکنیم و سپس به مواد افزوده و هم می‌زنیم.
بیکینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و کم‌کم اضافه کرده و هم می‌زنیم.
پودر کاکائو را با نیمی از مواد مخلوط کرده، سپس خمیر را روی میز کار باز کرده، با قالب‌های مختلف قالب می‌زنیم.
می‌توان به صورت دو رنگ خمیر کاکائویی و سفید را کنار هم باز نموده و قالب زد یا می‌توان جداگانه خمیرها را قالب‌گیری نمود.
بیسکویت‌ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.
در صورت داشتن دستگاه بیسکویت‌زن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشکال مختلف تهیه می‌کنیم.