آموزش پخت و تهیه بورانی اسفناج
بورانی اسفناج را میتوان به مدلهای متنوع تهیه کرد. اگر آن را با سیر و گردو مخلوط کنید عطر و مزه آن فوق العاده عالی و بسیار هم مقوی می شود.بورانی اسفناج را میتوان به عنوان یک مکمل کم هزینه نام برد.
مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج
- اسفناج ۱ کیلو
- ماست ۰٫۵ کیلو
- سیر تازه ۱۰۰ گرم (اگر سیرتازه در دسترس نبود از ۳حبه سیر استفاده کنید)
- گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه بورانی اسفناج:
درابتدای کار اسفناج ها را پاک کرده و تمیز می شوییم. پوست سیر را می کنیم و را تمیز می شوییم. بعد اسفناج و سیر را خرد می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم و به مقداری مورد نیازنمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً بپزد.
بعد از اینکه اسفناج ها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم تا خنک شود. ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً می زنیم تا یکدست شود و بعد اسفناج ها ، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. این پیش غذای لذیذ و مقوی برای سرو آماده است.
Friday, 13 December , 2024