آموزش پخت و تهیه بورانی اسفناج

بورانی اسفناج را میتوان به مدلهای متنوع تهیه کرد. اگر آن را با سیر و گردو مخلوط کنید عطر و مزه آن فوق العاده  عالی و بسیار هم مقوی می شود.بورانی اسفناج را میتوان به عنوان یک مکمل کم هزینه نام برد.نوشتن رپورتاژ آگهی

نوشتن رپورتاژ آگهی

مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج

  • اسفناج  ۱ کیلو
  • ماست  ۰٫۵ کیلو
  • سیر تازه ۱۰۰ گرم (اگر سیرتازه در دسترس نبود از  ۳حبه سیر استفاده کنید)
  • گردوی خرد شده  ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه بورانی اسفناج:

درابتدای کار اسفناج ها را پاک کرده و تمیز می شوییم. پوست سیر را می کنیم و را تمیز می شوییم. بعد اسفناج و سیر را خرد می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم و به مقداری مورد نیازنمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً بپزد.

بعد از اینکه اسفناج ها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم تا خنک شود. ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً می زنیم تا یکدست شود و بعد اسفناج ها ، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. این پیش غذای لذیذ و مقوی برای سرو آماده است.