مواد لازم:

کینوا ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز کوچک ۱ عدد

آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه ۲ عدد

گشنیز دو قاشق غذاخوری

نمک ،فلفل،پول بیبر،پودر سیر،پودر پیاز ،پودر زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کینوا را داخل آب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.وقتی پخته شد آن را داخل آب کش میریزیم تا کاملا آبش برود.

پیاز را رنده کرده و تخم مرغ ،آرد و پنیر پارمسان را به آن اضافه میکینم.

وقتی کینوا آبش را از دست داد آن را به مخلوط پیاز اضافه کرده و تمامی ادویه جات را به آن میزنیم.در آخر گشنیز را اضافه کرده و ورز میدهیم .به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا مواد استراحت کنند. در انتها مواد را به صورت دلخواه داخل روغن سرخ می کنیم.

پخت کینوا ، آشپزی با کینوا 12 غذای خوشمزه با کینوا در غذاهای مختلف همراه با دستور پخت کینوا