مواد لازم:
کینوا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه ۲ عدد
گشنیز دو قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،پول بیبر،پودر سیر،پودر پیاز ،پودر زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کینوا را داخل آب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.وقتی پخته شد آن را داخل آب کش میریزیم تا کاملا آبش برود.
پیاز را رنده کرده و تخم مرغ ،آرد و پنیر پارمسان را به آن اضافه میکینم.
وقتی کینوا آبش را از دست داد آن را به مخلوط پیاز اضافه کرده و تمامی ادویه جات را به آن میزنیم.در آخر گشنیز را اضافه کرده و ورز میدهیم .به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا مواد استراحت کنند. در انتها مواد را به صورت دلخواه داخل روغن سرخ می کنیم.
https://destani.ir/?p=28699
Saturday, 4 February , 2023