مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :

برنج                               ۵ پیمانه

بادمجان حلقه شده          ۱ کیلوگرم

پیاز سرخ شده                ۱پیمانه

گوشت چرخ کرده             ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی حلقه شده    ۵ عدد

رب گوجه فرنگی             ۲ قاشق غذا خوری

روغن                           نصف پیمانه

نمک و فلفل                 به میزان لازم

دارچین و زردچوبه          به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

 

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.