مواد لازم:
بادمجان متوسط ۱ عدد
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
ادویه ایتالیایی ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ریز شده ۲ حبه
گرانول سبزیجات ۱/۲ قاشق چایخوری (گالینا بلانکا / مگی )
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا رنده شده ۱/۴ فنجان
روغن به میزان بسیار کم
دستور تهیه:
فر را از پیش روی ۲۰۵ درجه ی سانتیگراد گرم کنید (۴۰۰ درجه فارنهایت) بادمجان را پوست کنده و با ضخامت ۱٫۵ سانت برش بزنید.
برش ها را به کمی روغن چرب کنید و در ظرف فر که قبلا با چند قطره روغن چرب کرده اید قرار دهید. نیمی از سیر و نمک را روی بادمجان ها بپاشید
هر روی بادمجانها را ۱۰ دقیقه حرارت دهید.در یک ماهیتابه سیر را تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید. آویشن، ادویه ی ایتالیایی، سس گوجه فرنگی و گرانول را اضافه کنید.
زیر ماهیتابه را کم کنید و در آن را بگذارید. بادمجان را از ظرف بردارید. در یک ظرف کوچک مقدار کمی از سس را پخش کنید و یک لایه بادمجان روی آن بگذارید. این کار را تا تمام شدن بادمجان ها ادامه دهید.
روی بادمجانها را با یک لایه سس پوشانده و روی آن پنیر پارمزان و موزارلا بریزید. آنقدر حرارت دهید تا پنیر ها آب شوند.
Thursday, 19 September , 2024