مواد لازم:

لوبیا چیتی۱ لیوان

نخود۱ لیوان

عدس۱ لیوان 

لوبیا سفید ۱ لیوان

آرد گندم۱ قاشق غذاخوری 

رشته آش۶۰۰ گرم 

پیاز داغ۱ لیوان

سیر داغ۱/۲ لیوان

نعنا داغ به مقدار لازم برای تزئین

کشک۱ کیلوگرم 

سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) ۲ کیلوگرم


طرز تهیه آش رشته :

حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.