مواد لازم :
برنج : نصف پیمانه
عدس و لپه : هر کدام یک پیمانه
آرد : ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
روغن : ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدارلازم
دستور پخت :
پیاز را خرد و تفت دهید

عدس و لپه را از قبل خیس کرده همراه با مقداری آب به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد .

وقتی به جوش آمد ، سبزی را اضافه کرده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد .

برنج را افزوده و آرد را به صورت خمیر درآورده و رنده کنید و به آش اضافه کنید.

میتوانید از رشته پلویی به جای آرد استفاده کنید .

نمک و فلفل و زردچوبه را در آخر اضافه کرده و ده دقیقه بعد غذا را سرو کنید .

روی آن را با نعناع داغ تزئین کنید .