جو ۱/۵ پیمانه
هویج متوسط ۳ عدد
قارچ حدود ۸ عدد
شیر ۱ لیتر
خامه یک پاکت
نصف یک سینه
کره ۴ قاشق غذا خوری
لیموی تازه موقع سرو
جو را ۱۲ ساعت خیس می کنیم.مرغ را می پزیم.
هویج رنده شده را در کره تفت میدهیم بعد جو و اگر اب مرغ یا اب قلم باشد به جای اب استفاده میکنیم اگر ابش کم باشد یک لیوان اب جوش میریزیم می گذاریم ۴۰ دقیقه بپزد لعاب بیاندازد بعد مرغ ریش ریش شده را اضافه میکنیم چند جوشی بزند.
بعد شیر را اضافه می کنیم زود زود هم بزنید ته نگیرد
و در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم نیم ساعت با شعله ی کم بپزد
سوپ آماده سرو هست نوش جان…
https://destani.ir/?p=15457
Monday, 25 September , 2023