دو عدد بادمجان متوسط را خوب بشویید و مکعبی به اندازهء یک بند انگشت خرد کنید( با پوست)
در ظرف مناسبی بسیار کم روغن ریخته و بادمجان ها را با نمک و پودر سیر به مدت ١٠ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا فقط کمی نرم شوند و فرم خود را از دست ندهند.
سپس از روی حرارت برداشته صبر کنید کمی خنک شوند.
١عدد سیب زمینی را پخته و رنده کنید سپس بادمجان ها ، ١عدد تخم مرغ، ٣ ق غ پودر سوخاری، ١ق غ برگ ریحان خرد شده و ١ ق غ پنیر پارمزان را به آن افزوده خوب
مخلوط کنید.
چنانچه احساس کردید پودر سوخاری بیشتری احتیاج دارد ١ الی ٢ ق دیگر بیفزایید.

اکنون هر بار به اندازه ء یک نارنگی از مواد برداشته روی سطح کار که کمی آرد سوخاری پاشیده اید به شکل گرد باز کنید و در کمی روغن داغ شده هر دو طرف آن را سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن روی حوله های کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.همچنین می توانید سینی فر را کمی چرب کرده برگرها را روی آن چیده کمی روغن اسپری کنید و داخل فر قرار دهید تا بپزند.