شیر زردچوبه که به نام “شیر طلایی” نیز شناخته می شود یک نوشیدنی هندیست که طی سالیان اخیر در فرهنگ های غربی نیز از محبوبیت زیادی برخوردار شده است.
شیر زردچوبه یک نوشیدنی با رنگ زرد روشن است و به طور سنتی با گرم کردن شیر گاو یا یک شیر گیاهی همراه با زردچوبه و ادویه های دیگر مانند دارچین و زنجبیل تهیه می شود.
این نوشیدنی به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی ارائه می کند، مورد توجه قرار گرفته و اغلب به عنوان گزینه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند سرماخوردگی استفاده می شود.
شیر زردچوبه را به راحتی می توانید در خانه آماده کنید. برای یک وعده از این نوشیدنی مفید دستورالعمل زیر را دنبال کنید:
مواد مورد نیاز:
– نصف فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شیر شیرین نشده
– یک قاشق چایخوری زردچوبه
– یک تکه کوچک زنجبیل تازه رنده شده یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
– نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
– اندکی پودر فلفل سیاه
– یک قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا (در صورت تمایل)
روش تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید ترکیب برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. در نهایت، نوشیدنی را از صافی عبور داده و در یک لیوان بریزید.
همچنین، شیر زردچوبه را می توانید از قبل آماده کرده و تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید. پیش از مصرف آن را گرم کنید.
Thursday, 19 September , 2024