شیرینی دانمارکی شیرینی ساده و پر طرفداری است که در تمام سال و در هر فصلی مورد استقبال است. این شیرینی را که طرز تهیه آسانی دارد، به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد. مواد لازم تهیه شیرینی دانمارکی : آرد: ۳ و نیم لیوان روغن: یک سوم لیوان شکر: ۴ قاشق غذاخوری خمیر مایه: […]

شیرینی دانمارکی شیرینی ساده و پر طرفداری است که در تمام سال و در هر فصلی مورد استقبال است. این شیرینی را که طرز تهیه آسانی دارد، به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد.

مواد لازم تهیه شیرینی دانمارکی :

آرد: ۳ و نیم لیوان
روغن: یک سوم لیوان
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
خمیر مایه: ۲ قاشق چای خوری
شیر: دو سوم لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۲۰۰ گرم
وانیل به میزان لازم
نمک: یک قاشق چای خوری
کرم شیرینی به میزان لازم
پودر قند به میزان لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
کنجد در صورت تمایل

مواد لازم تهیه شیره شیرینی :

شکر: نصف لیوان
آب: یک سوم لیوان
آبلیمو: یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی :

شیر را کمی گرم کنید. خمیر مایه، نمک، یک قاشق چای خوری شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا پف کند. پس از ۱۰ دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط بیفزایید.

بقیه آرد و شکر را با وانیل مخلوط کنید. سپس به مواد قبلی افزوده و مخلوط کنید.

در آخر روغن را اضافه کنید. خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست شود و به دست نچسبد. سپس روی آن را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، با وردنه آن را پهن کنید.

کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کرده و آن را لوله کنید. دوباره با وردنه آن را صاف کرده و با کیسه فریزر بپوشانید.

پس از ۱۰ دقیقه، ۳ بار دیگر این کار را تکرار کنید. یعنی خمیر را لوله کنید، صاف کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید. این کار برای ترد شدن شیرینی است.

در آخر خمیر را با وردنه پهن کنید و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید. سپس دایره را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.

داخل هر تکه کمی پودر قند و کرم شیرینی بریزید و به شکل دلخواه بپیچید.

 

در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را با فاصله بچینید. بگذارید خمیر ها ۳۰ دقیقه استراحت کنند.

زرده تخم مرغ را بزنید و روی خمیر ها بمالید. در صورت تمایل کمی کنجد روی خمیر ها بپاشید.

سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

در فاصله پختن شیرینی ها، شیره را آماده کنید.

شکر، آب و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.

شیرینی ها را پس از پختن از فر بیرون بیاورید و شیره را با قلم مو روی سطح شیرینی بزنید. وقتی شیرینی ها خنک شدند، آن ها را سرو کنید.