مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ  ۲ عدد

نمک به میزان لازم

ریحان تازه خرد شده  یک مشت

نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری

برای سس قارچ :

قارچ ورقه ورقه شده  ۲۰۰ گرم

روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری

مارچوبه  ۶عدد

عصاره سبزیجات  ۱۰۰ میلی لیتر

نمک و فلفل  به میزان لازم

شیر سویا  ۴ قاشق غذاخوری

رزماری تازه  ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.

سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.

اکنون سس قارچ را درست میکنیم.

مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.

عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.

سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.

در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.