مواد لازم :
بلدرچین :۲ عدد
کره : ۵۰ گرم
پیاز : یک عدد
هویج : یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
جو دو سر پرک : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل :به مقدار لازم
سبزیجات معطر (جعفری یا گشنیز) : یک قاشق
آب لیمو تازه :به مقدار لازم
رشته فرنگی (ورمیشل) :به مقدار لازم
آب گوجه و رب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل قابلمه مقداری کره بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا فقط اندکی نرم شود. سپس بلدرچین را داخل پیاز کمی تفت دهید تا معطر شود و کمی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید.
داخل قابلمه ای کمی آب بریزید و اجازه دهید بلدرچین ها به مدت تقریبا ۵ ساعت با شعله ی ملایم بپزند.
بعد از آن که آب جوشید، جو دو سر پرک را که از قبل شسته اید، به بلدرچین ها اضافه کنید تا بپزد.
هویج را خرد کنید و بعد از نیم پز شدن بلدرچین به آن اضافه کنید تا همراه با هم بپزند.
بعد از پخته شدن گوشت بلدرچین، آن را از قابلمه در آورید و بعد از آن که کمی خنک شد، گوشت آن را از استخوان ها جدا کنید. مجددا گوشت بلدرچین را داخل قابلمه بریزید.
سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و ۳۰ دقیقه قبل از آماده شدن سوپ بلدرچین، به همراه آب گوجه فرنگی و کمی رب به مواد داخل سوپ اضافه کنید.
۱۵ دقیقه قبل از پخته شدن سوپ به دلخواه کمی رشته فرنگی (ورمیشل) داخل سوپ بریزید.
در آخر سبزیجات معطر (گشنیز یا جعفری) خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
میتوانید از آب لیمو برای خوش طعم کردن آن استفاده کنید.
Friday, 13 September , 2024