چهره بودن تنها راه درآمد ستاره‌های تراز اول نیست. بعضی از آن‌ها شخصیتی کارآفرین دارند و تصمیم می‌گیرند در کسب‌و‌کار‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنند. یکی از رایج‌ترین کار‌ها بین بازیگران، قهرمانان ورزشی و خواننده‌ها، رستوران‌داری و استفاده از چهره‌شان برای تبلیغ کسب‌و‌کارشان است. بعضی از آن‌ها به قدری موفق‌اند که رستوران‌های زنجیره‌ای خودشان را دایر می‌کنند.

غذا خوردن در رستوران یک چهره‌ی تراز اول، همیشه هم گران نیست. بعضی از آن‌ها قیمت‌های معقولی دارند. در هر حال، بسیار منحصر به فردند و هزینه‌ی یک غذا ممکن است خیلی بالا باشد. کنجکاو شدید؟ در اینجا با ستاره‌هایی آشنا می‌شوید که در زمینه‌ی رستوران‌داری سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

۱۰. مارک والبرگ – والبرگرز (Wahlburgers)


مارک والبرگ نه‌تن‌ها یکی از گران‌قیمت‌ترین بازیگران هالیوود است، بلکه یک کارآفرین موفق هم هست. این بازیگر در سال ۲۰۱۱، با برادرانش پال و دانی شریک شد تا رستوران تخصصی همبرگر را باز کند. والبرگرز در کار خود موفق شد و حالا چندین شعبه در ایالات متحده دارد. چند وقت پیش هم اولین شعبه‌اش را در لندن افتتاح کرد در کل، این رستوران ۳۱ شعبه دارد. این کارآفرینان یک نمایش تلویزیونی هم به نام والبرگرز تولید کرده‌اند. غذا خوردن در والبرگرز مقرون به صرفه است و بین ۹.۹۵ تا ۱۴.۹۵ دلار هزینه می‌برد.

۹. لوداکریس – چیکن اند بیر (Chicken + Beer)


لوداکریس نمونه‌ی خوبی از یک ستاره است که توانسته در موسیقی و تجارت موفق باشد. این رپر هم چند سال پیش تصمیم گرفت در زمینه‌ی رستوران سرمایه‌گذاری کند و چیکن اند بیر را افتتاح کرد. این محل چندین نمونه برگر ۱۴.۹۹ دلاری و سالاد‌هایی به همان قیمت دارد. اسم این رستوران از سومین آلبوم لوداکریس گرفته شده و سعی دارد حال و هوای مهمان‌نوازی جنوبی‌ها را به مشتریانش القا کند.

۸. سوزان ساراندون – اسپین (Spin)


سوزان ساراندون در سال ۲۰۰۹ تصمیم گرفت رستوران باز کند. هرچند غذا بخش اصلی این رستوران نیست. رستوران اسپین چندین میز پینگ‌پنگ دارد که مشتری‌ها می‌توانند ساعتی ۷۹ دلار یا بالاتر اجاره‌شان کنند. مشتری‌ها از این ایده خوششان آمده و حالا سوزان ساراندون نُه رستوران در سراسر آمریکا دارد. اسپین در برگزاری مراسم‌ها هم معروف است و هر رستوران چند میز پینگ‌پنگ المپیک سایز دارد. اسنک و تاپاس بخش اصلی منو را تشکیل می‌دهند. مشتری‌ها می‌توانند تاکوی سبزیجات را ۱۲ دلار یا شاورمای مرغ را ۱۴ دلار سفارش دهند.

۷. چنینگ تیتم – سینتس اند سینرز (Saints and Sinners)


چنینگ تیتم هم یکی از ستاره‌هایی است که در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده است. او صاحب کافه و رستوران سینتس اند سینرز در نیواورلئان است. منوی این رستوران شامل همبرگر، غذا‌های دریایی و پاستا است. قیمت‌ها منطقی هستند و پاستای میگو تقریباً ۲۰ دلار قیمت دارد. مردم می‌توانند این محل را برای مراسم‌ها و مهمانی‌هایشان هم رزرو کنند.

۶. دریک – پیک سیکس (Pick 6IX)


چند سال پیش، دریک تصمیم گرفت کافه‌ی اسپرت خودش را راه‌اندازی کند. او به همراه سرآشپز ایوان بیلی همبرگرها، تاکو‌ها و ناچوز‌های سطح بالایی در تورنتوی کانادا تهیه کردند. این اولین سرمایه‌گذاری دریک در این صنعت بود، هرچند خیلی زود به اولین بن‌بست برخورد.

با این که پیک سیکس خیلی موفق بود، مشتری‌ها وقتی خبر بسته شدن این رستوران را در شبکه‌های اجتماعی شنیدند، خیلی تعجب کردند. طولی نکشید که مشخص شد رستوران دریک به این علت بسته شده که او اجاره‌ی محل را پرداخت نکرده است.

۵. لیدی گاگا – جوآن تراتوریا (Joanne Trattoria)


لیدی گاگا یکی از مالکان رستوران جوآن تراتوریا است. او این رستوران ایتالیایی را با والدینش راه انداخته است. مشتری‌ها می‌توانند پاستا‌های اینجا را با ۲۴ تا ۲۸ دلار سفارش دهند. این رستوران نقد‌های خوبی از طرف مشتریانش دریافت کرده. اسم رستوران از اسم خاله‌ی لیدی گاگا گرفته شده که چند دهه‌ی قبل فوت شده.

۴. فرانسیس فوردکاپولا – راستیک، فرانسیسز فِیوِریتس (Rustic, Francis’s Favorites)


فرانسیس فورد کاپولا یکی از بهترین کارگردان‌های تاریخ است. فیلم‌های او اغلب نشان‌دهنده‌ی فرهنگ ایتالیایی است، پس باز کردن یک رستورانی ایتالیایی توسط او اصلاً عجیب نیست. البته در رستوران راستیک، فرانسیسز فیوریتس غذا‌های دیگر کشور‌های دنیا را هم تهیه می‌شود. این رستوران منوی مشخصی ندارد، گارسون‌ها سر میز مشتری‌ها می‌روند و چند غذای مختلف پیشنهاد می‌کنند. هزینه‌ی منو برای هر نفر ۴۹ دلار است. در روز‌های معمولی، غذایی مثل بره‌ی مراکشی ممکن است بیشتر از ۵۴ دلار باشد.

۳. رایان گاسلینگ – تجین بورلی هیلز (Tagine Beverly Hills)


رایان گاسلینگ با دو دوستش شریک شده و رستوران تجین بورلی هیلز را راه انداختند. او با کریس آنگولوی سومالیایی و سرآشپز عبدالصمد “بن” بن‌عامر، این محل را مخصوص غذا‌های مراکشی ایجاد کرده‌اند. بن مراکشی است و دوست داشته رستورانی باز کند که بتواند در آن غذا‌های خانوادگی خودشان را عرضه کند. منوی این رستوران شامل غذا‌های بین‌المللی و فصلی است. نقد‌های مشتریان بسیار مثبت است و قیمت غذا‌ها حدود ۶۰ دلار. به نظر می‌رسد غذا خوردن در این محل، برای کسانی که غذا‌های مراکشی را با حال و هوایی معاصر دوست دارند، تجربه‌ی هیجان‌انگیزی باشد.

۲. مایکل جردن – ۱۰۰۰ نورث (۱۰۰۰ North)


مایکل جردن فقط در ورزش پادشاه نیست. این قهرمان ورزشی سابق در سال ۲۰۱۸، در پالم بیچ کانتی یک رستوران شیک باز کرد که اسمش ۱۰۰۰ نورث است. منوی این رستوران ممکن است بیشتر از ۹۰ دلار هزینه بردارد. برای مشتریانی که فقط دوست دارند نوشیدنی بخورند، قیمت‌ها از ۱۶ دلار شروع می‌شود. رستوران یک سالن خصوصی و تراسی با چشم انداز فوق‌العاده دارد.

این اولین تجربه‌ی جردن در زمینه‌ی رستوران‌داری نیست. او از قبل مالک دو رستوران به نام‌های جردنز استک هاوس و جردن اسپات در کانتیکت بوده.

۱. رابرت دنیرو – نُبو (Nobu)


نبو یکی از معروف‌ترین رستوران‌های ژاپنی در نیویورک است. غذا خوردن در این رستوران بی‌نظیر برای هر نفر ۱۳۰ دلار خرج برمی‌دارد. اینجا متعلق به نبویوکی ماتسوهیسا، سرآشپز ژاپنی است که به خاطر ترکیب غذا‌های ژاپنی با مواد اولیه‌ی پرویی معروف شده است.

اما خیلی‌ها نمی‌دانند که او تنها مالک آنجا نیست. رابرت دنیرو در سال ۱۹۸۸ با این سرآشپز آشنا شد و در ۱۹۸۹ آن‌ها این رستوران را با هم باز کردند. این ستاره‌ی هالیوود بود که سرآشپز را برای ساخت این امپراتوری مجاب کرد. نبو در سه دهه‌ی گذشته رستوران موفقی بوده است.

دنیرو در رستوران‌های دیگری مثل لوکاندا ورده هم شریک است.