مواد اولیه :
  • نصف انار( ۲۷ گرم )
  • فنجان کاسنی ۱و ۱/۲
  • ۱ عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ ( ۵۰ گرم )
  • ۲ فنجان گردو بدون پوست ( ۵۰ گرم )
  • ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو ( ۶۰ میلی لیتر )
  • ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون بکر خانگی ( ۹۰ میلی لیتر )
  • یک قاشق چای خوری کوچک چای زرد چوبه ( ۲۵ میلی لیتر )
طرز تهیه
اول، باید تمام مواد را به خوبی بشویید. از لیمو و سرکه برای ضد عفونی کردن استفاده کنید.
زمانی که مواد اولیه آماده شد ، آن ها را در یک ظرف بزرگ ترجیحا شیشه ای قرار دهید،
کاسنی و گوجه فرنگی را خرد کنید.
انار را باز کنید و آن را با گوجه فرنگی و کاسنی مخلوط کنید.
تکه ها را داخل ظرف قرار دهید و فورا دانه ها را اضافه کنید.هم زدن را فراموش نکنید
با مخلوط کردن روغن، لیمو، نمک، فلفل و زرد چوبه، چاشنی را آماده کنید. آب گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید.
سالاد را با دانه های انار و چاشنی زرد چوبه تزیین کنید
در نهایت، اگر دوست دارید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و از آن لذت ببرید.