مواد لازم:

  • دو عدد پرتقال بزرگ
  • یک عدد انار
  • یک عدد پیاز قرمز کوچک
  • یک عدد فلفل چیلی
  • گشنیز تازه خرد شده ۳۱ گرم
  • یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر

طرز تهیه:

۱٫تکه های پرتقال را به کمک یک چاقوی نوک تیز از پوست خارج کنید و هسته های آن را درآورید تا فیله پرتقال داشته باشید.

۲٫دانه های انار را در آورید و به پرتقال ها در کاسه ای اضافه کنید.

۳٫پیازها را خرد کنید و به همراه چیلی خرد شده به میوه ها اضافه کنید. اگر نمی خواهید سالادتان زیادی تند باشد، دانه های فلفل را هنگام برش دور بریزید.

۴٫گشنیزها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید. سالاد آماده سرو کردن است.