مواد لازم:
- دو عدد پرتقال بزرگ
- یک عدد انار
- یک عدد پیاز قرمز کوچک
- یک عدد فلفل چیلی
- گشنیز تازه خرد شده ۳۱ گرم
- یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر
طرز تهیه:
۱٫تکه های پرتقال را به کمک یک چاقوی نوک تیز از پوست خارج کنید و هسته های آن را درآورید تا فیله پرتقال داشته باشید.
۲٫دانه های انار را در آورید و به پرتقال ها در کاسه ای اضافه کنید.
۳٫پیازها را خرد کنید و به همراه چیلی خرد شده به میوه ها اضافه کنید. اگر نمی خواهید سالادتان زیادی تند باشد، دانه های فلفل را هنگام برش دور بریزید.
۴٫گشنیزها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید. سالاد آماده سرو کردن است.
https://destani.ir/?p=11487
Friday, 13 December , 2024