بابک جهانبخش متولد ۱ فروردین ۱۳۶۲ در بوخوم آلمان، از خوانندگان پرمخاطب موسیقی پاپ ایران است. فارغ التحصیل رشته صداگذاری موسیقی می باشد، نام اصلی اش علی و قبلا فوتبالیست بود اما بعدا خواننده شد، تابحال دوبار ازدواج کرده و یک پسر هم دارد.
بابک جهانبخش، به علت تحصیلات پدرش در آلمان بدنیا آمد.
او از ۵ سالگی زیر نظر استاد آلمانی در مدرسه موسیقی شهر بوخوم نواختن پیانو را شروع کردو با پایان دانشگاه پدرش به ایران بازگشتند و در دوره های موسیقی ایران شرکت کرد.
بابک جهانبخش نوازندگی پیانو را از ۵ سالگی زیر نظر استاد آلمانی در مدرسه موسیقی آزاد شهر بوخوم آلمان آغاز نمود و بعد از تحصیلات پدرش و بازگشت به ایران، علاقه خود را به موسیقی بیشتر دید و به صورت جدی تر موسیقی شرقی را دنبال کرد. اولین کسی که او را به خواننده شدن تشویق کرد مرحوم مجتبی میرزاده آهنگساز قدیمی بود. او دوره های آموزشی جدید را طی کرد و در سال ۷۶ و در سن ۱۴ سالگی، مجوز رسمی خود را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که در آن زمان با تایید محمدعلی معلم همراه بود دریافت کرد و در همان سال یک کار را برای صدا و سیما ضبط نمود .
در سال ۱۳۸۲ تولید اولین آلبوم او شروع شد و در سال ۱۳۸۴ آلبوم چی شده را روانه بازار کرد و در همان سال هم به عنوان دومین پدیده سال انتخاب شد او با انتشار آلبوم من و بارون در ۲۱ تیر ۹۱ وارد مرحله جدیدی از فعالیت هنری خود شد
بابک جهانبخش در سال ۱۳۸۸ با مروارید شهریاری ازدواج کرد.
خانم شهریاری از عوامل برگزار کننده کنسرت بابک جهانبخش در لندن انگلستان بود که این آشنایی از آنجا شکل و به ازدواج ختم شد که ثمره آن یک پسر بنام آرتا می باشد.
بیوگرافی مروارید شهریاری
خانم شهریاری متولد تهران و فارغ التحصیل لیسانس مدیریت بازرگانی است، یک شرکت بازرگانی و یک کتاب ترجمه شده تخصصی در حوزه تجارت از وی منتشر شده است.
ازدواج دوم و همسر بابک جهانبخش
ماجرای طلاق جهانبخش از همسر اولش اعلام نشد او در روزهای پایانی آذر ماه ۹۶ با انتشار عکسی خبر از ازدواج دوم خود داد، همسر دوم او خانم پریا پرتوی فرد طراح و مدل لباس می باشد.
بابک جهانبخش، در ایران زیر نظر مرحوم مجتبی میرزاده آهنگساز قدیمی، دوره های جدید موسیقی را گذراند و در سال ۱۳۷۶ در ۱۴ سالگی با تایید علی معلم مجوز اجرا در تلویزیون را گرفت.
اولین آلبوم بابک جهانبخش
بابک جهانبخش، سال ۱۳۸۲ در ۲۰ سالگی شروع به تولید آلبوم موسیقی کرد و در نهایت سال ۸۴ با گرفتن مجوز آلبوم چی شده را منتشر داد که در همان سال بعنوان دومین پدیده سال موسیقی انتخاب شد.
آلبوم من و باران در تیر ۹۱ او را وارد مرحله جدیدی در موسیقی کرد.
فوتبال ورزش حرفه ای
فوتبال که یکی از اجزای مهم زندگی من است فوروارد و هافبک راست، پست تخصصی من بود و در آلمان هم که بودم در تیم بوخوم، بازیکن تیم های مختلف رده سنی پایین اش بودم .در یک دوره حتی کاپیتان یکی از تیم ها بودم لباس تیم مان هم آبی بود.
فوتبال بابک جهانبخش
فوتبال که یکی از اجزای مهم زندگی من است. فوروارد و هافبک راست، پست تخصصی من بود و در آلمان هم که بودم در تیم بوخوم، بازیکن تیم های مختلف رده سنی پایین اش بودم، در یک دوره حتی کاپیتان یکی از تیم ها بودم لباس تیم مان هم آبی بود
وقتی از بوخوم برگشتم به ایران، از آنجایی که همه خانواده من استقلالی بودند، من هم به این تیم علاقه مند شدم و بعد در مدرسه فوتبال این باشگاه هم ثبت نام کردم.
فوتبالم هم خوب بود و خوب هم پیشرفت کردم. ولی چون خلق و خوی من با بچه هایی که آنجا بودند فرق داشت، بعضی بی احترامی ها در آن روزها به من خیلی فشار می آورد.
همین باعث شد که دیگر قید فوتبال را بزنم
جالب اینجا بود چون همه میدانستند که من از آلمان آمده ام توقع یک یورگن کلینزمن از من داشتند و فکر می کردند که من یک آدم فضایی هستم هیچکس گلزنی های من را نمیدید و همیشه از من توقع داشتند که باید بهترین باشم.
ساز تخصصی
در سنین نوجوانی پیانو و گیتار مینواختم و بعد شروع کردم به آهنگسازی، تنظیم و…
پیشنهاد بازیگری به بابک جهانبخش
برای ورود به سینما پیشنهاداتی داشته ام، ولی تا الان که مقاومت کرده ام ! به نظرم انجام بعضی از کارها فرد را تخریب می کند و هرکسی هرکاری نباید انجام دهد.
رژیم غذایی بابک جهانبخش
بابک جهانبخش: ذاتا استعداد چاقی دارم؛ البته نه به این معنا که خیلی چاق شوم ولی اگر رعایت نکنم، خیلی زود تپل می شوم و به همین دلیل رژیم غذایی ام را معمولا رعایت می کنم
به نظرم یک هنرمند لازم است که تناسب اندام هم داشته باشد.
تیپ بابک جهانبخش
لباس و پوشش خیلی برایم مهم است و حس می کنم بخشی از وجود یک انسان و مخصوصا یک هنرمند است، البته خیلی اهل این نیستم دائما به ظاهر و موهایم برسم.
Tuesday, 21 March , 2023