ران مرغ پنیری،یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذاهایی  است که می‌تواند در کمترین زمان و هزینه برای اهل خانه به‌ویژه کودکان آماده و سرو شود.

مواد لازم برای تهیه ران مرغ پنیری :

  • ساق مرغ ۵ عدد
  • سیب زمینی متوسط (۲ عدد _آب‌پزشده)
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • برگ بو ۲ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • پنیر موزارلا (پیتزا) ۱۶۰ گرم
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری نارنجی به میزان لازم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

        طرز تهیه :

  • ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن و زردچوبه تفت دهید، تا رنگ آن طلایی شود. سپس ران‌های مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تمام قسمت‌های آن تفت داده شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • حبه‌های سیر، برگ بو و یک لیوان آب جوش را به ظرف اضافه کرده و اجازه دهید ران‌ها پخته شوند.
  • بعد از پخت ران‌ها، گوشت ران‌ها را وقتی کمی خنک شد از استخوان جدا کنید. (استخوان ران‌ها را دور نیندازید)
  • گوشت ران‌ها را با کمک غذاساز یا رنده پودر کنید.
  • سیب‌زمینی آبپز را رنده کرده و آن را به اضافه پنیر پیتزا، نمک و و ادویه دلخواه خود به مرغ پودرشده اضافه کرده و خوب ورز بدهید تا به شکل خمیر در بیاید.
  • تکه ای از خمیر را بردارید، استخوان را وسط آن قرار دهید. پنیر پیتزا را طوری روی خمیر بریزید تا پنیر به خورد تمام قسمت‌های آن برود. سپس خمیر را روی استخوان شکل دهید به طوری که به شکل ران مرغ در بیاید. دستتان را با آب خیس کنید تا خمیر به به دست نچسبد.
  • پس از آماده شدن ران ها، آن‌ها را داخل آرد سفید، بعد تخم مرغ زده‌شده و بعد پودر سوخاری بغلتانید.
  • سپس ران ها را در روغن شناور سرخ کنید.
  • بعد سرخ شدن با کمک دستمال پارچه‌ای تمیز، روغن اضافی آن‌ها را بگیرید.
    ران مرغ پنیری در کنار سس قرمز تند و سس خردل سرو می‌شود.