شیر ۱ لیتر
شکر ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل ۱ ق چ
آرد ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
آرد برنج ۲ ق
خامه ۲۰۰ گرم
پنیرلبنه ۱۵۰ گرم
موز ۳ عدد
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
توت فرنگی ۱۰_۱۲ عدد
خلال پسته و فندق برای تزیین
شیر، شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده داخل قابلمه میریزیم. بعد آردها را افزوده با مفتول هم میزنیم و از صافی رد میکنیم. بعد آن را روی حرارت متوسط قرار داده مرتب هم میزنیم تا مانند فرنی شود و از روی حرارت برمیداریم خامه و پنیرلبنه را با همزن زده به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شوند.
بیسکوئیت را پودر کرده داخل ظرف ها ریخته روی آن مایه مگنولیا ریخته موز حلقه شده چیده، کمی پودر بیسکوئیت میریزیم. برش های توت فرنگی را به دیواره ی ظرف چسبانده بقیه ی مایه مگنولیا را میریزیم و با فندق و خلال پسته تزیین میکنیم.