مواد لازم :
به : نیم کیلو
شکر : نیم کیلو
گلاب : نصف استکان
بادام و پسته خلال شده : به مقدار لازم
کره : ۵۰ گرم
خواص :
یک میان وعده مناسب برای کودکان بوده
در عین حال که ژله ای است ، فاقد هرگونه مواد افزودنی بوده و حالت پاستیلی دارد .
افرادی که قند خون بالا دارند با احتیاط مصرف کنند .
حاوی مقدار مناسب از پتاسیم و ویتامین A و فیبرها است .
دستور پخت :
به را خرد کرده و می پزیم .
آن را از صافی عبور داده و شکر و کره را نیز اضافه میکنیم
مجدد روی حرارت گذاشته وچند بار هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود .
در آخر گلاب را افزوده و شعله را خاموش میکنیم .
کف سینی را چرب کرده و مواد را روی آن ریخته و اجازه میدهیم سرد شود .
خلال بادام و پسته را روی آن پاشیده و وقتی کامل سرد شد برشهای لوزی میدهیم و سرو میکنیم.
https://destani.ir/?p=16909
Saturday, 5 October , 2024