ماهی قزلآلا طرفداران بسیاری دارد و تهیه آن با آناناس طعمی لذیذتر از همیشه به آن میدهد.
مواد لازم
- ۱۷ حلقه آناناس تازه یا کنسروی؛
- ۱ عدد فیله بزرگ ماهی قزلآلا؛
- مقداری نمک ؛
- فلفل سیاه تازه آسیابشده؛
- ۳ قاشق غذاخوری کره؛
- ۳ قاشق غذاخوری سس فلفل دلمه ای شیرین؛
- ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خردشده؛
- ۳ حبه سیر خردشده؛
- ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رندهشده؛
- ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد؛
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خردشده؛
- کنجد برشتهشده برای تزئین؛
- پیاز سبز نازک برشدادهشده برای تزئین؛
- چند قاچ لیموترش برای سرو غذا.
دستور تهیه
- ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک ورقه فویل بزرگ مخصوص آشپزی را بردارید و روی آن را با روغن چرب کنید. وسط فویل، حلقههای آناناس را کنار هم بچینید.
- دو طرف ماهی قزلآلا را با نمک و فلفل طعمدار کنید و ماهیها را روی ورقههای آناناس قرار دهید.
- داخل کاسهای کوچک، کره، سس چیلی، گشنیز، سیر، زنجبیل، روغن کنجد و تکههای فلفل دلمهای قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید و روی فیله قزلآلا بریزید.
- قزلآلا و تمام مواد روی آن را حدود ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. سپس ۲ دقیقه ماهی را گریل کنید تا ماهی کمی طلاییرنگ شود. اکنون ماهی را با دانههای کنجد برشتهشده و پیاز سبز و قاچهای لیموترش تزئین کنید.
از غذایتان لذت ببرید.
https://destani.ir/?p=34842
Saturday, 3 June , 2023