ماهی قزل‌آلا طرف‌داران بسیاری دارد و تهیه آن با آناناس طعمی لذیذتر از همیشه به آن می‌دهد.

مواد لازم

  • ۱۷ حلقه آناناس تازه یا کنسروی؛
  • ۱ عدد فیله بزرگ ماهی قزل‌آلا؛
  • مقداری نمک ؛
  • فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده؛
  • ۳ قاشق غذاخوری کره؛
  • ۳ قاشق غذاخوری سس فلفل دلمه ای شیرین؛
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد‌شده؛
  • ۳ حبه سیر خرد‌شده؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده‌شده؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد؛
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خرد‌شده؛
  • کنجد برشته‌شده برای تزئین؛
  • پیاز سبز نازک برش‌داده‌شده برای تزئین؛
  • چند قاچ لیموترش برای سرو غذا.

دستور تهیه

  • ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک ورقه فویل بزرگ مخصوص آشپزی را بردارید و روی آن را با روغن چرب کنید. وسط فویل، حلقه‌های آناناس را کنار هم بچینید.
  • دو طرف ماهی قزل‌آلا را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و ماهی‌ها را روی ورقه‌های آناناس قرار دهید.
  • داخل کاسه‌ای کوچک، کره، سس چیلی، گشنیز، سیر، زنجبیل، روغن کنجد و تکه‌های فلفل دلمه‌ای قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید و روی فیله قزل‌آلا بریزید.
  • قزل‌آلا و تمام مواد روی آن را حدود ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. سپس ۲ دقیقه ماهی را گریل کنید تا ماهی کمی طلایی‌رنگ شود. اکنون ماهی را با دانه‌های کنجد برشته‌شده و پیاز سبز و قاچ‌های لیموترش تزئین کنید.

از غذایتان لذت ببرید.