طرز تهیه :
خورشت بامیه
ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی کرده وبا روغن تفت میدیم و گوشت خورشتی رو به همراه پیاز تفت داده و مقداری زردچوبه و ادویه میزنیم و چندتا گوجه رو( سه الی چهار عدد) رنده کرده و با گوشت کمی تفت داده برای اینکه خورشتمون خوش رنگ باشه یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه میزنیم و مقداری کمی آب روی غذا ریخته و میذاریم تا گوشت بپزه و سیر و لیموعمانی رو هم اضافه میکنیم و توی این فاصله بامیه های پاک و شسته شده رو با کمی روغن سرخ کرده و بیست دقیقه آخر به خورشت اضافه میکنیم تا پخته بشه و نوش جان کنید .
البته ناگفته نمونه که خورشت بامیه رو به سبک های مختلفی درست میکنند بعضی ها به صورت سیر داغ و بعضی ها آب تمرهند و غوره اضافه میکنند وغیره .

طریقه استفاده سیر بطور کامل
.با دقت و ظرافت ، تمام پوستهای سطح روی سیر رو پاک میکنید به غیر از لایه آخری که از هم باز نشه و جای ریشه سیر رو هم با چاقوی تیز به آرومی برش میدید تا تمیز بشه و بعد نیم ساعتی در آب میذاریم تا خوب خیس بخوره و بعد با آب میشویم…