خربزه یک میوه تابستانی خوشمزه و دارای گوشت شیرین و آبدار سبز کم رنگ است که در داخل یک پوست سخت قرار دارد.
خربزه مواد مغذی زیادی دارد و غنی از ویتامین های مختلف و مواد معدنی است. هر نصف فنجان از این میوه ۶۰ کالری دارد. این میوه مفید بسیار مغذی است و بهتر است آن را به منوی غذایی خود بیفزایید.
خربزه دارای پروتئین و چربی کمی است و یک وعده از آن کمتر از یک گرم پروتئین و چربی فراهم می کند.
کمبود پتاسیم باعث ضربان قلب نامنظم یا پمپاژ نامناسب خون در بدن می شود. بسیاری از میوه ها غنی از پتاسیم هستند. نسبت آب به پتاسیم در خربزه از افزایش فشار خون جلوگیری می کند.
خربزه را به صبحانه یا ناهار خود بیفزایید یا مخلوط آن را با طالبی و هندوانه مصرف کنید.
پوست سالم و کلاژن به مصرف کافی ویتامین ث وابسته است. عسلک منبع خوبی از ویتامین ث است. . ویتامین ث نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بیماری و عفونت جلوگیری می کند. ویتامین ث بافت هایی مانند
رگ های خونی و استخوان ها را تقویت کرده و عملکرد مغز را بهبود می دهد.
مس برای سلامت پوست ضروری است زیرا به بازسازی سلول های پوست کمک می کند. توانایی بدن برای ترمیم عضلات و بافت ها به مصرف مقادیر کافی مس متکی است.
بنابراین افزودن خربزه به رژیم غذایی مواد معدنی مورد نیاز و مهم بدن را افزایش می دهد.
علاوه بر تامین پتاسیم، ویتامین ث و مس، خربزه منبع خوبی از ویتامین های مختلف ب، از جمله تیامین و نیاسین نیز می باشد. ویتامین های گروه ب به بدن کمک می کند از سمومی که می تواند باعث بیماری شود،خلاص شوند.
ویتامین ب خطر ابتلا به بیماری های قلبی وآلزایمر را کاهش می دهد.