گیاه زعفران دارای خواص متعددی برای سلامتی است. برخی از مهمترین خواص زعفران و مزایای زعفران عبارت است از: توانایی بهبود سلامت تنفس، بهینه سازی سیستم گوارش ، بهبود الگوهای خواب، تقویت سلامت قلب، افزایش گردش خون، پیشگیری از دیابت، تقویت استخوان ها و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن.

خواص دارویی زعفران:
زعفران حاوی بیش از ۱۵۰ ترکیب مختلف از جمله کاروتنوئیدها، سافرانال، کروسین، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد بیوشیمیایی است. همچنین در زعفران مواد معدنی و ویتامین هایی که برای سلامتی انسان ضروری هستند وجود دارد.

افزایش ایمنی بدن:
اگرچه مردم اغلب به ادویه هایی مانند زعفران به چشم طعم دهنده ی مواد غذایی نگاه می کنند، اما این نوع ادویه جات دارای مقدار زیادی مواد مغذی ویژه با خواص فراوان هستند.

یکی از خواص زعفران افزایش ایمنی بدن است. زعفران مقداری ویتامین C یا همان اسید اسکوربیک دارد که برای سلامتی انسان مهم است. همه می دانیم که گلبول های سفید اولین خط دفاعی بدن در برابر بیماری هستند. ویتامین ث یا همان اسید اسکوربیکی که در زعفران وجود دارد، روند تولید گلبول های سفید خون را افزایش می دهد؛

با افزایش گلبول های سفید خون، سیستم دفاعی و ایمنی بدن تقویت می شود.