تارت گوجه و ریحان بسیار خوش‌عطر و خوشمزه است.

این غذای ساده را می‌توانید به عنوان صبحانه، عصرانه، پیش‌غذا یا شام سبک میل کنید.

برای آشنایی با طرز تهیه تارت گوجه و ریحان با ما همراه باشید.

مواد لازم تهیه تارت گوجه و ریحان:

  • آرد سفید: یک پیمانه
  • آرد گندم: یک پیمانه
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • ریحان خشک شده : یک قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: یک سوم پیمانه
  • آب سرد: یک سوم پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
  • برگ ریحان تازه: نصف پیمانه
  • گوجه‌فرنگی: ۶ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه تارت گوجه و ریحان

 

  • فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
  • آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با هم مخلوط کنید.
  • به مواد آب سرد و روغن‌زیتون افزوده، آنها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. اگر خمیر فرم نگرفت، مقداری آب با قاشق چای‌خوری اضافه کنید تا خمیر چسبناک نباشد.
  • روی سطح کار را آردپاشی کرده، خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
  • بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالب دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانت، می‌توانید خمیر را به قطر ۳۰ سانت درآورید.
  • قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید. لبه‌های خمیر را به دیواره قالب فشار داده و بخش‌های اضافی آن را ببرید.
  • برای جلوگیری از پف کردن خمیر، با یک چنگال کف خمیر را سوراخ کرده؛ سپس آن را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر گرم شده بگذارید.
  • وقتی خمیر پخت، آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید کمی خنک شود.
  • پنیر چدار را رنده کرده، یک لایه از آن را کف تارت بریزید؛ سپس گوجه‌های خرد یا ورقه شده و برگ‌های تاره ریحان را روی آن بگذارید.
  • نمک و فلفل غذا را بنا به سلیقه اندازه کنید.
  • تارت را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید و وقتی طلایی شد، آن را از فر بیرون آورده، برگ‌های ریحان را روی آن چیده و پس از خنک شدن به عنوان فینگرفود سرو کنید.