تارت گوجه و ریحان بسیار خوشعطر و خوشمزه است.
این غذای ساده را میتوانید به عنوان صبحانه، عصرانه، پیشغذا یا شام سبک میل کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه تارت گوجه و ریحان با ما همراه باشید.
مواد لازم تهیه تارت گوجه و ریحان:
- آرد سفید: یک پیمانه
- آرد گندم: یک پیمانه
- نمک: یک قاشق چایخوری
- ریحان خشک شده : یک قاشق چایخوری
- روغنزیتون: یک سوم پیمانه
- آب سرد: یک سوم پیمانه
- پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
- برگ ریحان تازه: نصف پیمانه
- گوجهفرنگی: ۶ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه تارت گوجه و ریحان
- فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
- آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با هم مخلوط کنید.
- به مواد آب سرد و روغنزیتون افزوده، آنها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. اگر خمیر فرم نگرفت، مقداری آب با قاشق چایخوری اضافه کنید تا خمیر چسبناک نباشد.
- روی سطح کار را آردپاشی کرده، خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
- بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالب دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانت، میتوانید خمیر را به قطر ۳۰ سانت درآورید.
- قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید. لبههای خمیر را به دیواره قالب فشار داده و بخشهای اضافی آن را ببرید.
- برای جلوگیری از پف کردن خمیر، با یک چنگال کف خمیر را سوراخ کرده؛ سپس آن را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر گرم شده بگذارید.
- وقتی خمیر پخت، آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید کمی خنک شود.
- پنیر چدار را رنده کرده، یک لایه از آن را کف تارت بریزید؛ سپس گوجههای خرد یا ورقه شده و برگهای تاره ریحان را روی آن بگذارید.
- نمک و فلفل غذا را بنا به سلیقه اندازه کنید.
- تارت را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید و وقتی طلایی شد، آن را از فر بیرون آورده، برگهای ریحان را روی آن چیده و پس از خنک شدن به عنوان فینگرفود سرو کنید.
https://destani.ir/?p=26092
Tuesday, 5 July , 2022