بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه ایرانی است که حتماً باید با بادمجان کبابی درست تا عطر و طعم واقعی آن حفظ شود. این بورانی بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، ولی به عنوان چاشنی در کنار بعضی از غذا ها هم خوب و مناسب است. مواد لازم بورانی بادمجان […]

بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه ایرانی است که حتماً باید با بادمجان کبابی درست تا عطر و طعم واقعی آن حفظ شود. این بورانی بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، ولی به عنوان چاشنی در کنار بعضی از غذا ها هم خوب و مناسب است.

مواد لازم بورانی بادمجان :

بادمجان: ۲ عدد
ماست چکیده یا پر چرب: یک لیوان

سیر: ۲ حبه
نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه بورانی بادمجان :

بادمجان ها را خوب بشویید و با چاقو روی پوست آن ها چند خط عمیق ایجاد کنید.

سپس آن ها را روی شعله گاز یا زغال بگذارید. بادمجان ها را چند بار این طرف و آن طرف کنید تا کاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.

وقتی بادمجان ها کبابی شدند، آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوست روی آن ها را جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته را در کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید.

سیر ها را ریز رنده کرده، با ماست، نعناع خشک، نمک و فلفل به بادمجان های له شده افزوده و مخلوط کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید.

توجه داشته باشید که حتماً از ماست چکیده یا پر چرب استفاده کنید تا طعم بورانی عالی شود. میزان ماست را می‌توانید بنابر سلیقه کم و زیاد کنید.

همچنین می‌توانید به دلخواه و بنا به سلیقه از انواع سبزیجات در بورانی بادمجان استفاده کنید.

بورانی آماده شده را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

بورانی بادمجان را می‌توانید با نان به عنوان پیش غذا سرو کنید.

برای تزیین این بورانی می‌توانید از گل محمدی و برگ نعناع یا نعناع خشک استفاده کنید