بلال کبابی را در اماکن تفریحی می‌توان یافت. اما اگر در خانه هوس درست کردن بلال کردید، حتماً این ۳ نوع مختلف را با چاشنی‌های بی‌نظیر امتحان کنید. این بلال‌های کبابی در فر تهیه می‌شوند و هر کدام طعم و مزۀ خاص و جالبی دارند.

مواد لازم طعم ایتالیایی:

روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
خمیر آنچوی: نصف قاشق چای‌خوری
سیر رنده شده: نصف قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: ۳ قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

مواد لازم طعم چینی:

روغن‌کنجد: یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری
سس سویا: ۲ قاشق چای‌خوری
سس گوجه‌فرنگی: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم طعم مکزیکی:

کره به میزان لازم
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل‌سیاه: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک قاشق چای‌خوری