اسفناج سرشار است از ویتامین A و B و صد گرم اسفناج حاوی ۲۸.۱ میلی‌گرم ویتامین C است که ۴۷ درصد از ارزش روزانه‌ی این ویتامین را برای بدن تامین می‌کند.

در مقایسه با اسفناج، صد گرم گریپ‌فروت فقط کمی بیش‌تر از اسفناج ویتامین C دارد ( ۳۱.۲ میلی‌گرم).

ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان مهم است که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند و کمک می‌کند که بدن‌تان با عفونت‌ها مبارزه کند و آن را از رادیکال‌های آزاد ناشی از اکسیژن پاکسازی می‌کند.