مواد لازم برای تهیه کیک فنجانی برشتوک برنج 

  • شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
  • کره ی بدون نمک و نرم شده ۱۰۰ گرم
  • شربت طلایی ۵ قاشق سوپخوری
  • برشتوک برنج ۱۰۰ گرم

مراحل تهیه کیک فنجانی برشتوک برنج

۱۲ قالب کاغذی یا آلومینیومی را در کف یک سینی قراردهید. شکلات و کره را در یک کاسه ی متوسط روی یک قابلمه آب جوش قرار داده و هم بزنید تا ذوب شود. شکلات را از روی حرارت برداشته و آن را با شربت طلایی و برشتوک مخلوط کنید. شکلات را با قاشق داخل هر قالب بریزید. بگذارید ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال بماند.تا ۵ روز می توانید آن را در یک ظرف در بسته نگه داری کنید.