مواد لازم برای دستور تهیه پلو تایلندی:

  • گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • میگو پاک کرده ۲۵۰ گرم
  • برنج نیم کیلو
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه پلو تایلندی:

۱٫ ابتدا کره را حرارت داده، پیاز را خرد کرده و در آن سرخ کنید.

۲٫ سیر را له کرده و پس از اضافه کردن نمک آن را به پیاز اضافه کنید.

۳٫ گوجه ها را به مدت ۱۰ ثانیه در آب جوش قرار بدهید تا بتوانید براحتی پوست آن را جدا کرده و سپس نگینی خرد کنید. سپس گوجه و رب گوجه فرنگی و ادویه را به مواد اضافه کنید و شعله را کم کنید تا گوجه ها خوب پخته شوند.

۴٫ پس از اینکه خوب تفت خوردند شعله را خاموش کرده و میگوها را پاک کنید.

۵٫ پس از پاک کردن، میگوها را چند دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و در ظرف دیگری با تخم مرغ مخلوط کنید و داخل یخچال بگذارید.

۶٫ برنج را جوشانده و آبکش کنید. کره را حرارت داده و میگوها را در آن سرخ کنید.

۷٫ پس از آبکش کردن برنج، میگوها و سایر مواد را لابلای برنج قرار داده و بگذارید دم بکشد.

نکات:

میتوانید برنج این غذا را بصورت کته یا همان دمی آماده کنید.

استفاده از گوجه گیلاسی انتخاب بهتری برای این غذا است.

میتواید بجای اینکه مواد را با برنج مخلوط کنید آن را بصورت جداگانه کنار برنج سرو کنید.