صیادان مازندرانی که همچنان به روش سنتی پره برای صید ادامه می‌دهند، تور‌هایی را با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) پهن می‌کنند و منتظر انباشته شدن تور از ماهی می‌شوند.

صید ماهیان استخوانی در دریای خزر آغاز شده است و صیادان شمال کشور تور خود را برای صید ماهیان استخوانی به دریای خزر انداخته اند. گونه‌های کفال، ماهی سفید و کپور عمده‌ترین ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که توسط ماهیگران صید و در بازار عرضه می‌شود.

صیادان مازندرانی که همچنان به روش سنتی پره برای صید ادامه می‌دهند، تور‌هایی را با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) پهن می‌کنند و منتظر انباشته شدن تور از ماهی می‌شوند. پس از آن که ماهی به میزان کافی در تور گرفتار شد، صیادان تور را به وسیله تراکتور به ساحل می‌کشند و ماهی‌ها را تخلیه و به بازار عرضه می‌کنند.